kavs Dramond
Andre Dramond / Twitter

NBA liga sjutra će zatvoriti pijacu, a Lejkersi su su u niždi morali da naprave par brzih odluka je su glavne zvijezde tima, Entoni Dejvis i Lebron Džejms povrijeđeni.

ESPN nam donosi informaciju o tome da je aktuelni šampion NBA lige iz Los Anđelesa snažno zainteresovan da dovede izvanrednog centra Klivlend Kavalirsa – Andrea Dramonda

Kavalirsi dovođenjem Džereta Alena sada smatraju Dramonda za višak, posebno zato što se u rotaciji idalje nalazi i Džaval Mekgi, pa je procjena da je pametnije da se odreknu usluga snažnog košarkaša u ekipi.

Čak je i on sam jako uzbušen zbog promjene tima i nove sredine. On je navodno već u Los Anđelesu i čeka dogovor njegovog agenta sa Klivlendom oko raskida ugovora sa Kavsima.

Dramond je idalje pod ugovorom sa Klivlendom koji traje do kraja sezone i koji je vrijedan 28.751.774 dolara, a on je spreman da se odrekne njega kako bi potpisao minimalan ugovor sa Lejkersima.

Njemu bi to garantovano mjesto u startnoj postavi i sa Lejkersima bi se borio za šampionski prsten.

Dok bi lejkersi imali jednog od boljih centara lige za relativno malu sumu novca, tako da bi obije strane bile zadovoljne.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име