Nebojša Čović
Izvor Twitter
Nebojša Čović je bio gost na televiziji B92 u emisiji “Fokus” gdje je govorio o aktuelnom stanju u klubu.

Juče je odjeknula “bomba” na Malom Kalemegdanu kada je stigao Stefan Marković koji neće biti poslednje pojačanje, sudeći po riječima Nebojše Čovića.

“Nije poslednje pojačanje, s tim da je tu rezerva jer o njima isključivo odlučuje stručni štab. Naše je da obezbedimo ono što nam traži… Razmišljamo o kombo šuteru i centru”, rekao je on.

“Novca nema, ali probaćemo da ga nađemo. Možda imamo i mi neke kompanije kako da pomognu… Ne znam šta bih radio da imamo budžet od 10 miliona evra, gotovo bih svake godine bio na Fajnal foru. To se nekim našim klubovima događalo u vremenima kada Zvezda nije imala nijednog sponzora. Možemo da budemo sportski rivali i da se borimo, ali ovde nas je odavno napustio fer plej”, rekao je Čović.

“Pozivam na mobilizaciju i da što više naših navijača dođe u četvrtak na meč sa Asvelom, a onda i još više sa Partizanom. Naravno, uz fer i korektno navijanje”, rekao je Čović.

“Sve zbog zdravlja. Imao sam nervozu baš sinoć na sportskom planu i odjednom mi je pritisak skočio sa 180 na 120. Doktori mi kažu da sam visokorizičan. Želim sve da izmerim i donesem odluku. Da vidim mogu li sve da ispratim na finansijskom i sportskom planu. Cilj su tri trofeja… Svakako ću uvek biti uz Zvezdu da pomognem, na ovaj ili onaj način”, rekao je on.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име