Čović

Predsjednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, dotakao se nekih zanimljivih tema.

Tim sa Malog Kalemegdana ušao je u novu sezonu, igra se na dva fronta, a rezultate na terenu ispratile su i neke nekošarkaške stvari.

Nikola Kalinić je ovog ljeta apostrofiran kao ogromno pojačanje Crvene zvezde, ali je njegov dolazak naišao na negodovanje određenog broja navijača zbog njegove izjave o Kosovu i Metohiji.

U nekoliko navarata je bio najavljivan bojkot navijača, ali je na kraju ipak pružena podrška krilnom košarkašu.

Prvi čovjek crveno-bijelih nema dilemu kada je u pitanju saradnja sa najvatrenijim pristalicama kluba.

– Dok budem radio u Crvenoj zvezdi sarađivaću sa navijačima. Imaću uvijek saradnju sa njima i trudiću se da čujem njihovo razmišljanje, kao i ostalih subjekata u sportu, ali isto tako moj zadatak će biti da „peglam“ odnose. Sve ovo govorim bez namjere da me iko pogrešno ne razumije – rekao je Nebojša Čović u emisiji “Sportlight”.

Voditelja emisije je zanimalo da li bi Crvena zvezda u svojim redovima, naravno ako se ikada stvori takva mogućnost, željela da ima Jusufa Nurkića. Kome nisu strane izjave koje nemaju mnogo veze sa sportom.

– Ne, zato što je davao nedolične izjave. Nikola Kalinić je došao legitimno kao i svaki drugi igrač, imao je i druge ponude, ali je odabrao Crvenu zvedu – dodao je Nebojša Čović.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име