Čović
Twitter/Čović

Prvi čovjek KK Crena zvezda, Nebojša Čović, iznio je svoja očekivanja pred početak sezone u ABA ligi.

Crveno-bijeli sa Malog Kalemegdana ulaze u novu sezonu na Jadranu sa epitetom aktuelnog šampiona.

Ovo jeste veliko breme za Dejana Radonjića i njegove košarkaše, pogotovu kada je riječ o sezoni koja pretenduje da bude najjača u istoriji ABA lige.

Međutim, predsjednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, ističe da oko ekipe vlada atmosfera opšteg optimizma.

– KK Crvena zvezda ulazi u novu sezonu sa pozitivnim očekivanjima u svakom smislu – počeo je prvi čovjek crveno-bijelih.

Nebojša Čović je posebno istakao mogući povratak navijača i potencijalno bolji ambijent ove sezone u halama širom ABA lige.

– Kao veliki klub koji je višestruki osvajač ABA lige, osvajač 17 trofeja u poslednjih 10 godina i juniorske Evrolige, bez obzira na pandemiju Covid 19 ulazimo u sezonu u kojoj će svi nadam se uživati u dobroj košarci i punim dvoranama – dodao je on.

Zvezda je godinama važan faktor u regionalnoj i evropskoj košarci…

– Učesnici smo Evrolige 6. put u poslednjih 7 godina i predstavnici regionalne i srpske košarke u Evropi i najjačem klupskom takmičenju. Sve to govori da je pred nama mnogo velikih utakmica i obaveza u narednoj sezoni koje ćemo vjerujem sa uspjehom prebroditi jer imamo sistem, znamo da radimo i imamo veliko iskustvo, dobar tim i najveći broj navijača u regionu – naglasio je Nebojša Čović.

Kao što smo već pomenuli, konkurencija u ABA ligi će biti nikad surovija, na čemu je fokus na samom početku sezone?

– Mnogo je kvalitetnih timova ove sezone u ABA ligi, ali njihova snaga i budžeti nas ne interesuju, uzdamo se u svoje snage i isključivo smo fokusirani na nas i sve ono što KK Crvena zvezda očekuje, a to je puno utakmica u 4 takmičenja naredne sezone – zaključio je Nebojša Čović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име