Čović prokomentarisao ponašanje Partizana!

0
3
Nebojša Čović
Izvor Twitter

Predsjednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, prokomentarisao je dešavanja koja su u prethodnom periodu bili u žiži javnosti.

Košarkaš Partizana, Dalas Mur dao je jednu izjavu pred meč njegovog tima sa FMP-om, u kojoj je spomenuo vječitog rivala, Crvenu zvezdu.

Kao što se očekivalo izjava šutera crno-bijelih je izazvala reakciju javnosti i KK FMP.

Želeći da „spusti loptu“ oglasio se prvi trener Partizana, Željko Obradović odmah nakon utakmice koja je odigrana u subotu.

Kompletna dešavanja prokomentarisao je i prvi čovjek Crvene zvezde, Nebojša Čović.

– Juče je posledica prekjuče, a prekjuče je posledica unazad 10 godina. Svaki minut, svaki sat, svakih sedam dana, pa u krug, bave se diskreditacijom svega onoga što smo uradili. Prvo je urađen kukavički potez, Dalas Mur je to rekao, a ni ne zna o čemu se radi. On je priznao da je bio instruisan, jer je rekao ‘kako su mu rekli to je mala Zvezda’, a napravio je problem između tri kluba.

Ko stoji iza toga, naravno – klub. To što je Željko uradio gestikulacijom je u redu. Gledao sam taj snimak i od spreda i od pozadi. Nekad je važno vidjeti i lice tog čovjeka. Znam da Željko ima posebna osjećanja za ime Vesna – rekao je predsjednik crveno-bijelih, Nebojša Čović, u emisiji „Jutro“ na TV Prva, pa potom nastavio:

– Nisam bio na utakmici, bio sam u Petrovaradinu na utakmici ŽKK Zvezda. Ali su objavili njihovi mediji da sam ja bio na utakmici. To nije bilo tačno i zvao sam da se to demantuje, što nije učinjeno. Ovo je bila smišljena provokacija pred ‘vječiti’ derbi sledeće nedelje između Zvezde i Partizana. Radi se o iskompleksiranoj i bolesnoj budali, ali neću reći ime ko to radi i ko to smišlja. Mi smo partneri u regionalnoj ABA ligi, ali ako partner partnera vrijeđa, onda to nije dobro. I Zvezda ima navijače, znate. Mi smo pobjegli od politike, a za druge klubove to ne može da se kaže – zaključio je Čović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име