CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET: Posljednji put da demantujemo dezinformacije o Kampacu

0
7
Kampaco Crvena zvezda Meridianbet
FOTO: ABA Liga
Nakon vijesti portala “Relevo” da je Fakundo Kampaco dogovorio trasnfer u Real Madrid na kraju sezone, oglasila se Crvena zvezda Meridianbet koja je demanotvala sve.

Kako navode iz kluba sa Malog Kalemegdana u pitanju je još jedna dezinformacija u španskim medijima.

Saopštenje prenosimo integralno:

“KK Crvena Zvezda Meridianbet ovim putem nakon novih glasina i dezinformacija koje su “ekskluzivno” u nedjelju 23.04.2023.godine prenijeli pojedini mediji pozivajući se na izvjesni “dobro obaviješteni” španski portal – da je Fakundo Kampaco igrač našeg kluba, i da nikakvih pregovora u martu (U Barseloni) oko njegovog odlaska u drugi klub nije bilo.

Ovom prilikom podsećamo javnost da se status našeg igrača u odnosu na njegovu izjavu datu srpskim medijima prije samo 10 dana nije promijenio.

“Nismo pričali o mom statusu još, još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti”, rekao je igrač Crvene zvezde Meridianbet Fakundo Kampaco.

KK Crvena Zvezda Meridianbet nema namjeru više da reaguje i demantuje brojne glasine i dezinformacije ovim povodom, a prvi tim se maksimalno okreće ostalim obavezama i završnicama u ABA ligi i srpskoj Superligi – sa Fakundom Kampacom u timu”, navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име