Majk Džejms cska
Majk Džejms / Twitter

Majk Džejms, jedan od najboljih košarkaša CSKA iz Moskve, ponovo je suspendovan. Ovo je već drugi put u skorije vrijeme da je suspendovan, a to je i prokomentarisao predsjednik kluba Andrej Vatutin.

Džejms i trener Dimitris Itudis su imali nesporazum na tajm-autu utakmice VTB lige sa Uniksom, nakon čega se Amerikanac nije vraćao u igru. Posle utakmice je objavljeno da je ponovo suspendovan.

-Nažalost, trenutno ne vidim potencijal u zajedničkom radu sa Majkom Džejmsom. Majkov početni period u CSKA nije donio poteškoće i zato je potpisan trogodišnji ugovor. Ove sezone je klub učinio sve da saradnja bude uspješna i da donese rezultate. Problemi koji su se pojavili, nisu mogli da se riješe, pa smo morali da reagujemo u trenutku, ali ni tako nismo postigli stabilnost u timu-, rekao je Vatutin za ruske medije i dodao:

-Itudis je iskusan trener, koji je pun znanja, ima svoju perspektivu tima i kako da izgradi tim, odgovoran je za rezultat. Prema trenerskom osoblju, odluka o suspendovanju Majka je u potpunosti u interesu tima i vjerujemo da će sve biti kako treba. Istovremeno, ne treba demonizovati Majka, on je sjajan košarkaš koji je više puta donio pobjede i zadivio publiku spektakularnim akcijama. Dogodilo se da se situacija pretvori u nerješiv sukob. Nažalost, to nije moguće riješiti, što je vrlo tužno, ali bolje je to priznati, nego živjeti sa nadom u neko čudo-, zaključio je predsjednik CSKA.

2 KOMENTARI

  1. Majk jest netoleratan ali umije da bude prebrutalan kad to zatreba u igri….Za osudu jeste.. CSKA bez njega isto jak i favorit.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име