Dabović
FOTO: Twitter/MILICA DABOVIC
Košarkašica Milica Dabović, koja je porijeklom iz Herceg novog, rekla je da se tokom karijere susretala sa raznim neprijatnim situacijama, a za primjer je navela boravak u Turskoj gdje su, kako kaže, mnogi željeli da spavaju sa njom.

“Ne samo od predsjednika već i preko direktora, trenera… To je za mene bio poraz jer znam da nikakve povode nisam davala za takve situacije. Smatrali su me lijepom i zgodnom pa su zbog toga mislili da me mogu lako odvući u krevet, ali to se nije događalo. Upravo iz tog razloga, zato što nisam davala na sebe, zato sam se, eto, rastajala i odlazila iz klubova”, rekla je Milica.

Novljanka je kazala i da je zbog slike koju je snimila za muški magazin bila otjerana iz Bešiktaša.

“To su bile teške situacije, ja sam tada u Bešiktašu davala 30 poena po utakmici, igrala sezonu života, raznorazni su se ljudi kladili koliko ću trica dati na jednoj utakmici… Ali imala sam tu nesreću da sam snimila fotografije za jedan muški magazin pa se to godinu dana kasnije proširilo u cijeloj Turskoj i to je bio glavni razlog da me otjeraju iz ekipe bez obzira na to što sam mnogo značila ekipi”, rekla ja Dabović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име