davidovac
Izvor: Instagram
Dejan Davidovac očekuje tešku utakmicu ali i pobjedu nad Igokeom u trećem susretu polufinala ABA lige. 

Crveno-bijeli su doživjeli poraz u Laktašima, a sada im je potrebna pobjeda za plasman u finale. 

“Ideja nam je sigurno bila da sa 2:0 završimo polufinalnu seriju. Iako se ispostavilo se da nam to ne bi donijelo više vremena za pripremu finala, s obzirom da je Budućnost u dva meča preskočila Mornar, ipak bilo bi neuporedivo bolje da smo u Laktašima završili sav posao. Ali, Igokea je odlična ekipa, pokazala je to ne samo sada, već i u svim utakmicama protiv nas.” rekao je Davidovac , a potom dodao:

U dosadašnja četiri meča, rezultat je 2:2, a svaki put se vidjelo da je Igokea veoma čvrsta ekipa, fizički odlično potkovana. Ima sjajnu sezonu kako u ABA ligi, tako i u Evropi. U skladu sa tim, jak otpor je bio i očekivan. To garantuje i da je u utorak veče pred nama veoma težak i zahtevan zadatak. Ali, očekujem pobjedu i prolazak u finale”, rekao je Davidovac

Igokea na svom parketu je opasna za Zvezdu. Dva puta je slavila i to ubiedljivo. 

“Igokea je stvarno dobra ekipa, cijele sezone to pokazuje i na tome je izgradila izuzetno veliko samopouzdanje. Samim tim njihove pobjede ne mogu da budu iznenađenje. Ali, sada je najmanje bitno ko je koga, koliko puta i kako pobijedio. Moramo da pobijedimo i to je jedino o čemu sada razmišljamo” dodao je Dejan Davidovac. 

Treća utakmica između Crvene zvezde i Igokee na programu je u utorak u 18.30.

13 KOMENTARI

  1. Mnogo toga je potrebno da se formira tim koji igra podjednako efikasno i na strani i kod kuće. Zvezdin veliki problem generalno, je nedostatak na pozicijama 1 i 5. Mislim i da Radonja lično nije na svom nivou, da li zbog pauze u radu ili zbog specifičnog pritiska koji nosi cijela ova sezona. Svakako velika podrška za ekipu i trenera!!!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име