Dejan Radonjić : Imamo manje od 48 sati da se pripremimo najbolje što možemo

Trener grčkog velikana Panatinaikosa, Dejan Radonjić, novu sezonu u Evroligi nije započeo onako kako je planirao, upisao je 1. pobjedu na 3. utakmice.

Panatinaikos je, u trećem kolu Evrolige, doživio debakl u Berlinu, poražen je od Albe sa ubjedljivih 94:65, a doskorašnji trener Crvene Zvezde, Dejan Radonjić, ističe da nemaju vremena da razmišljaju o porazu već se što prije moraju okrenuti novom izazovu, sjutra će dočekati ekipu Monaka.

‘Zahvalio bih se navijačima na podršci, i takođe im se izvinjavam za večerašnju katastrofalnu predstavu ekipe. Alba je odigrala perfektno, najprijatnije su iznenađenje u dosadašnjem dijelu sezone u Evroligi. Drugo poluvrijeme je bilo baš loše za nas na obije strane parketa i to ćemo morati detaljnije analizirati. Sada imamo manje od 48. sati da se pripremimo za utakmicu protiv Monaka i to je jedino o čemu razmišljamo.’ izjavio je Radonjić.

Dejan Radonjić
photo : twitter/paobcgr

Panatinaikos je u prvom kolu, kod kuće, doživio poraz od Real Madrida, a potom, u veoma neizvjesnom meču, savladali su Crvenu Zvezdu u Beogradu. Sinoć su u Berlinu doživjeli jedan od najubjedljivih poraza u posljednjih nekoliko godina, i svakako da će Dejan Radonjić imati posla da posloži ekipu za period koji im predstoji.

2 Komentara

    Popravice Dejan utisak iz Berlina.

    Odgovori

    Loša je to priprema, tako,na brzinu

    Odgovori

Postavi odgovor