Dejan RADONJIĆ
Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, istakao je da je zadovoljan startom posebno ako se zna da je njegova ekipa imala velike kadrovske probleme.

Zvezda je u prvom kolu ABA lige savladala Split sa 97:61.

„Prvo treba reći da nije bilo jednostavno ovih 14 dana. Pokušavali smo da prevaziđemo sve okolnosti koje nijesu bile onakve kakve smo priželjkivali. Pokušavali smo da uradimo najviše što možemo. Shvatili smo da pristup mora biti dobar od starta i da ne dozvolimo da ulazimo u situacije koje bi nas dovele do problema. Mogli smo da računamo na minute Voltersa i Lazarevića, koji su prvi put bili u 5 na 5. Treba biti zadovoljan. Sada se okrećemo sljedećim obavezama i nadi da ćemo moći na još nekog da računamo u narednih sedam dana. Svjesni smo da igrači poslije povrede nijesu bili u nekom najboljem stanju, što je i logično. Vjerujem da ćemo uraditi najviše što možemo. Siguran sam u to, u stvari. Počinje Evroliga, sa kojim sastavom ćemo tamo ići – to je još pod znakom pitanja. Svjestan sam da neće biti lako i spreman sam da nosim te pritiske. Zahvaljujem se navijačima koji su došli, to je igračima bio veliki impuls, vidi se da im je značilo mnogo“, izjavio je poslije meča Dejan Radonjić.

„Kada budemo mogli da uradimo nešto svi zajedno, moći ćemo da pričamo konkretnije. Još je rano za to. Nerealno je da pričamo konkretnije kada prolazimo bez jednog, dva ili pet igrača neki period. Vrlo je nezahvalno pričati. Raduje to što se igrači neki vraćaju, što će uskoro se vratiti još neki, a kako ćemo kroz sve to da prođemo, moramo da vidimo i da analiziramo sve situacije koje nam se dešavaju“, rekao je Dejan Radonjić.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име