Meridianbet: Anthony Davis & Lebron James

Entoni Dejvis i Lebron Džejms bili su glavni predvodnici bojkota NBA mečeva.

Ali, ipak su se sada vratili utakmicama, sa čvrstim obećanjem vlasnika NBA franšiza da će se stvari promijeniti.

Bilo je teško, proces je imao uspone i padove, niko nije očekivao da igra. Razgovarali smo nekoliko puta, bila nam je važna platforma sa kojom ćemo da izađemo u medije. Imali smo sastanke sa vlasnicima, i dogovorili smo se ako nastavimo da igramo šta su naši zahtjevi. Imamo riječ vlasnika da će uraditi svoj dio. Mi želimo da uradimo svoj dio dok smo u mjehuru  rekao je Entoni Dejvis i u nastavku dodao:

Nakon sastanka smo bili uvjereni da će oni držati riječ, a ako ne budu držali onda nećemo više igrati. Jednostavno je. Bio je jak sastanak i mislim da će vlasnici držati riječ.

View this post on Instagram

8 ♾ 24

A post shared by Anthony Davis (@antdavis23) on

Lebron Džejms poštuje vlasnike što su dali riječ, ali i on poručuje da će igrači biti oštri ako dođe do kršenja sporazuma.

To što imamo plan je jedno. Onda moramo da imamo akciju. To što možemo da pričamo sa vlasnicima, što oni mogu da čuju šta želimo da kažemo je važno. Oni su to shvatili ozbiljno i jedino što su mogli je da nam daju riječ. Zato poštujem to. Ako tu riječ ne budu poštovali onda ćemo napasti u tom trenutku  rekao je Džejms.

Lejkersi su rano jutros dobili ekipu Portlanda i sa 4:1 je izbačili iz plej-ofa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име