Deni Grin
Deni Grin! To je sve što je moglo preći preko usta svih navijača Los Anđeles Lejkersa.

Sve je bilo kao stvoreno za pobjedu, za titulu, za mit o nepobjedljivosti u “black mamba” ediciji dresova. I sve je srušeno u toj jednoj akciji.

Majami je vodio 109:108, zadnji napad na utakmici, loptu vodi ko drugi do LeBron Džejms. LeBron kreće u reket, i trojica košarkaša Majamija su u tom trenutku na njemu, i on uspijeva da izvuče pas za Denija Grina.

Kada se bude pričalo jednog dana o Deni Grinu, pričaće se o njemu kao o vrhunskom šuteru za 3 poena, nekom ko je i u San Antoniju i u Torontu bio čovjek od povjerenja za ovakve situacije.

Ta njegova zaostavština o trojkama, međutim ne važi za Lejkerse. Bek veteran jednostavno, cijele sezone se muči sa distance. I sve je to moglo sinoć da bude gotovo, niko ne bi pričao o brojkama, pričalo bi se o njemu kao o heroju.

Međutim njegov otvoren šut je jedva stigao do obruča. I nije pomogao ni ofanzivni skok Markifa Morisa, jer je i on posljije toga sa poludistance promašio sve, i tako produžio seriju finala.

Pogledajte poslednju akciju i šut Grina.

2 KOMENTARI

  1. Vjerujem da su ih Lejkersi pustili da dobiju jednu, ali ovu drugu nisu sigurno, zaslužena pobjeda za Majami…Batler sam vuče Majami cijelu seriju, a crni Lejkersi sami sebe pobjeđuju…Užas, Moris treba da preuzme poziciju pleja, baš mu leži, tako pokretan igrač, onako kao bandera, samo se plaše da ne prespoji na masu…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име