Meridianbet: Aleksandar Đorđević

Aleksandar Đorđević – trener Virtus Bolonje, govorio je o očekivanjima za narednu sezonu.

Virtus će u petak igrati drugu utakmicu Superkupa Italije, protiv Kremone.

Đorđević je istakao da u ekipi nema povrijeđenih košarkaša.

Počinjemo novu sezonu, sa naše strane postoji velika želja da treniramo svakog dana i da probamo da nadogradimo prethodnu sezonu. Fizički tim odgovara dobro, Marković i Vims su se vratili i dobro su. Mišljenja sam da je Superkup dobar početak. Nadam se da će igrači odgovoriti trudom na početku veoma jakog šampionata. Putujemo u Kremonu i prve utakmice služe da se naviknemo na nova pravila. Tako mora i mi idemo sa mnogo pozitivnih poruka – rekao je Đorđević.

Aleksandar je govorio i o aktuelnim dešavanjima u najjačoj ligi na svijetu.

Prije nego što sam došao pitao sam igrače za mišljenje i kao osoba koja vodi ove momke ponosan sam na neke odgovore. Svako od nas je razmislio i ima dužnost da to mišljenje izrazi. Impresioniran sam šta NBA radi i daje mogućnost igračima i vlasnicima da izraze mišljenje. NBA ima veliku težinu u našem sportu – rekao je Đorđević, i zatim dodao:

NBA igrači i timovi moraju da izađu i da donesu poruku, uticaj neigranja dan ili dva je ok, ali onda moraš da nastaviš da igraš, da šalješ poruku i da budeš profesionalac. Ja sam za igranje i za slanje jakih poruka. Rasizam je uvijek prisutan, posebno kada je neko nezadovoljan. Nijesam to očekivao 2020. godine, posebno ne u državi kao što je Amerika – zaključio je trener Virtusa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име