Dobrić
Evroliga/Dobrić

Ognjen Dobrić je za kratko vrijeme postao miljenik navijača Crvene zvezde, a partijama koje je pružio u poslednjih nekoliko mjeseci je prosto “zacementirao” to mjesto.

Dolaskom Dejana Radonjića podigla se i forma Dobrića, a sve je krunisano odličnom irom u završnici sezone i osvojenim titulama.

Dobrić je sada bio gost klupskog podkasta “Pick ‘n’ talk” i tom prilikom otkrio brojne zanimljive detalje o sebi, čak i to da je trenirao fudbal.

– Volim fudbal, počeo sam da ga treniram prije košarke i kao što je većina odustala zbog majke, jer ona ne voli da njeno dijete kisne i prehladi se zbog kiše, tako sam i ja. Stvarno volim fudbal, pratim i dalje, žao mi je što nisam u tome jer imam više talenta za fudbal. Ko zna da li bih uspio, ali pratim, najviše pratim Premijer ligu – ispričao je Dobrić.

Kaže i da kako je stariji sve više ima želju da se oproba u fudbalu, a kada bi mogao da bira – stao bi među stative i obukao golmanske rukavice.

– Svi vole da daju golove, šutiraju, ali ljubav prema fudbalu mi se nekako promijenila i imam želju, odnosno volio bih da budem golman. Meni je to toliko dobro, volim parade, bacanje… Ti se baciš i odbraniš težak šut – rekao je Dobrić i uz osmijeh zaključio:

– Ne znam da li mi je kasno da se sad prebacim.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име