Srijeda, 25 Novembra, 2020

Domaća košarka

Prva crnogorska liga u košarci kreće od subote: Na startu derbi u Nikšiću

Prva liga CG
Prva A muška crnogorska košarkaška liga počeće 17. oktobra, a ove sezone okupiće 12 ekipa, saopšteno je iz košarkaškog saveza

Crnogorski košarkaši igraju mečeve u Francuskoj

Košarkaši Crne Gore
Crnogorski košarkaši igraće novembarski kvalifikacioni prozor u Francuskoj.

Sin NBA legende igraće ove sezone u Podgorici

Sin NBA legende Džastin Robinson
Sin jednog od najboljih centara svih vremena NBA lige, Dejvida Robinsona, Džastin, igraće ove sezone u ekipi KK Podgorica

Mijović – Željeli smo igrača sličnog Hasanu Martinu

Mijović
Gotovo svi timovi ABA lige polako ulaze u fazu priprema kada je završeno sa kondicionim treninzima i dolaze prijateljske utakmice, osim ekipe Budućnosti.

Budućnost: Dva pojačanja u jednom danu!

Budućnost
KK Budućnost obezbijedila je dva pojačanja u jednom danu. Klub iz Podgorice, kandidat za titulu ABA lige, u narednoj sezoni jači je za Tajlera Hagedorna i Flečera Megija.

Bivši kapiten Budućnosti kreće sa trenerskom karijerom

Bivši
Marko Popović, bivši kapiten Budućnosti i nekadašnji reprezentativac, započeo je trenersku karijeru u KK Podgorica, novom članu ABA 2 lige.

Raković – Bjelopoljka karijeru nastavlja na Pirinejskom poluostrvu

raković
Bjelopoljka Kristina Raković, nakon sezone u Leganjesu, karijeru nastavlja u Španiji, za ekipu Barselone. 25godišnja košarkašica je prezadovoljna prelaskom

Novo pojačanje Mornara

pojačanje
Kako prenose "Vijesti", Stevan Jelovac, koji ima 30 godina i visok je 208 centimetara, mogao bi biti novo pojačanje Mornara. Kako saznajemo Mornar je...

KK Mornar obezbijedio brendirane maske za navijače

KK Mornar
KK Mornar je obezbijedio 1000 brendiranih maski za navijače, koje će moći da preuzmu u klupskim prostorijama u dvorani "Topolica".

Košarkašice Crne Gore na pripremama!

Košarkašice Crne Gore
Košarkašice reprezentacije Crne Gore obaviće pripreme u Bijelom Polju u period od 22. juna do 19. jula. Predvodiće ih selector Jelena Škerović.

NAJVIŠE KOMENTARA

LAVOVI MEKOG SRCA: MRVALJEVIĆ I ROGANOVIĆ DONIRALI PAKETE POMOĆI

213
Zbog trenutne situacije u kojoj se nalazi cijeli svijet, sve veći broj sportista i klubova pokazuje svoju humanost. A lavovi su pokazali humanost.

POPULARNO