sašo filipovski
Trener Partizana, Sašo Filipovski je nakon poraza njegove ekipe od Mornara izjavio kako je vidio rupe u igri crno-belih te dodao da je Partizan morao da dobije ovu utakmicu skokom i odbranom.

“Čestitam Mornaru na pobjedi. Imali smo dva napada u završnici za pobjedu, ali je trebalo da dobijemo utakmicu odbranom i skokom, to je bio dogovor. Uglavnom, griješili smo u odbrani i igri jedan na jedan, gdje smo dozvolili previše lakih prodora, a sa druge strane i u tim prodorima smo pravili previše faulova, tako da je Mornar šutirao 35 slobodnih bacanja“, izjavio je Filipovski na konferenciji za novinare.

Nedisciplina i dekoncentracija dovele su Partizan do ispuštanja prednosti iz prvog poluvremena.

“Ostaje nam da naporno radimo, da napredujemo iz treninga u trening i da igra postane konzistentna, jer smo imali nekih crnih rupa u organizaciji igre gdje je pala koncentracija i disciplina”, dodao je trener Partizana.

Sašo je istakao da je treća četvrtina bila presudna kada je u pitanju ovaj poraz.

“Nismo uspjeli nakon dobrog početka u prvom poluvremenu da odigramo na visokom nivou, a pad je bio u trećoj četvrtini u kojoj smo imali slabu organizaciju napada”, zaključio je makedonski trener.

22 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име