Raković – Bjelopoljka karijeru nastavlja na Pirinejskom poluostrvu

8
63
Bjelopoljka Kristina Raković, nakon sezone u Leganjesu, karijeru nastavlja u Španiji, za ekipu Barselone

25godišnja košarkašica je prezadovoljna prelaskom u Barselonu i jedva čeka da obuče njihov dres.

Protekla sezona joj je bila jedna od najboljih u karijeri na individualnom planu. Da nije bilo pandemije koronavirusa, ekipa bi napravila značajan rezultat.

„Mogu da kažem da je ova sezona za mene bila jedna od najboljih, bila sam konstantna i zdrava, iako kao tim nismo počeli baš najbolje, ali kako je sezona odmicala igrali smo sve bolje i izborili playoff. Zbog dobro poznate pandemije virusa nažalost je sve prekinuto pa nismo uspjeli da ostvarimo cilj” – kazala je Rakovićeva.

Rakovićeva najavljuje da planira da ostane u Španiji do kraja svoje karijere jer joj jako prija život tamo – Jako mi prija život u Španiji, klima, mentalitet ljudi, volim način na koji oni gledaju na život i milim da ću tamo ostati do kraja karijere.

Ističe da joj je bila velika čast da igra za Crnu Goru, s tim što naglašava da bi više klubova trebalo da posvete pažnju mladim i perspektivnim igračima, njihovom napretku, kako bi imali kvalitetnije takmičenje. 

„Svakako da igranje u reprezentativnom dresu bude sa mnogo više emocija od klupskih takmičenja. Uvijek je čast igrati za reprezentaciju. Najljepši trenutak je sigurno kada je moja mlađa sestra zaigrala za reprezentaciju i kada smo prvi put pjevale zajedno himnu.”

8 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име