Dončić
Luka Dončić / Twitter

Luka Dončić se našao ponovo u centru pažnje, ali ovog puta zbog ponašanja i isključenja sa utakmice.

Dalas je pobijedio Klivlend u meču u kojem je svoje minute iskoristio Boban Marjanović, a Slovenac je meč završio prijevremeno zbog udaranja protivnika.

– Znao sam da sam ga udario, ali nisam znao gdje dok nisam pogledao snimak. Nije bilo namjerno, to se dešava u mečevima. Pretpostavljam da smo se samo borili za odskok – poručio je Dončić nakon meča.

A, nedavno je košarkaš Dalasa dobio opomenu zbog velikog broja tehničkih grešaka, on je nedavno poručio da će prestati da ih dobija. Doduše, većnu tehničkih dobijao je nakon protesta zbog odluka sudija.

– Razumijem. To je nešto što ne bi trebalo da radim. Teško je sa svim emocijama, ali moram da prestanem. To je nešto što shvatam i na čemu moram da radim. Teško je, ali moram da budem bolji – poručio je tada Dončić.

Trener Dalasa, Rik Karlajl, nije želio da govori o incidentu.

– Neću da komentarišem isključenje Dončića, jer nisam bio dovoljno blizu da ga vidim. Bilo je teško, ali to je probudilo naše momke. Svi su bili vrlo profesionalni. Okupili smo se i rekli da moramo da pobijedimo jer smo bili bolji tim.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име