Đorđević
Sasha Djordjevic /REUTERS/Murad Sezer
Aleksandar Đorđević, novi trener Fenerbahče Bekoa, u petak dočekuje Crvenu zvezdu na otvaranju sezone Evrolige u Istanbulu.

“Pomiješane emocije i očekivanja u vezi ove prve utakmice. Imaćemo navijače, nova je sezona i svi žele da budu dobri. Imamo teškog protivnika iz srpske škole košarke. Oni su fizički, znaju da koriste svoje tijelo i ruke i to je njihov zaštitni znak. Imaju i mnogo igrača iz reprezentacije koji imaju mnogo toga da dokažu. Za nas utakmica ne dolazi u najbolje vrijeme. Imamo neke igrače koji nisu trenirali kontinuirano i to ne pomaže našim automatizmima na parketu. Ne možemo imati čistu glavu koja vam je potrebna u ovakvim mečevima. Ali siguran sam da ćemo zakoračiti na teren sa ispravnim stavom.” – rekao je Đorđević.

Nando Dekolo, jedan od najbolji košarkaša u Evroligi jedva čeka prvi meč pred navijačima.

“Nema se ništa posebno za reći o ovoj prvoj utakmici. Svi smo uzbuđeni što ćemo odigrati prvu utakmicu Evrolige, posebno kod kuće sa prisustvom naših navijača. Najvažnije je sada staviti na teren ono što smo radili cijele nedelje na treningu. Moramo znati šta trener Đorđević želi od nas, igrati zajedno i dati sve što imamo za ovu prvu utakmicu. To je to.” – rekao je Nando.

Meč između Fenerbahčea i Crvene zvezde počinje u petak od 19 časova i 45 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име