Dragan Bajić potpisao novi ugovor na 3 godine

22
77
Trener košarkaškog kluba “Igokea”, Dragan Bajić dobio je novi ugovor na 3 godine, što je rjetkost na našim prostorima.

Ali vremena za opuštanje nema, jer trener mora sklopiti tim za narednu sezonu. Igokea će u narednoj sezoni igrati u ABA ligi, prvenstvu BiH, a aplicirali su i za FIBA ligu šampiona.

Dragan Bajić je sa Igokeom osvojio 9 trofeja do sada, ali još uvijek nije kraj. Po novom ugovoru ima još 3 godine sa klubom da napravi velike stvari. Kako kaže, na našim prostorima je rjetkost da trener dobije ugovor na 3 godine, pa će se potruditi da opravda ukazano povjerenje.

Igokea već priprema tim za narednu sezonu, a prvo pojačanje je Antabija Voler, koji je poznati profesionalac i jako posvećen košarci.

Igokea će u narednoj sezoni vjerovatno učestvovati u 3 takmičenja. Još uvijek nije sigurno za prvenstvo Bih i ligu šampiona. Ali u svakom slučaju, žele izbjeći situaciju iz prethodne sezone. Žele da napreduju, i da na vrijeme obezbijede opstanak. Odluka za FIBA ligu šampiona biće donijeta do 10.juna.

22 KOMENTARI

  1. Sto bi trazili boljeg kad je vec dokazao svoj kvalitet postignutim rezultatima. Ipak slijede novi napori za naredni period i opet dokazivanje. Tako je to u sportu

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име