Šakota
Izvor: Twitter
Bivši trener crveno – bijelih Dragan Šakota istakao je da će ovo biti jedan od najinteresantnijih derbija koji se igra u nedelju, takođe ne zna kakav će ishod utakmice biti, a u nastavku pročitajte šta je rekao za ova dva tima.

Slažem da je ovo možda najinteresatniji derbi zadnjih godina. Mislim da je Zvezda kao tim formiranija, ima igrače koji duže igraju zajedno. S druge strane imamo Partizan, koje novi tim sa novim trenerom. Možda još nije došao na taj nivo na koji bi Obradović želio, mislim na uigranost. Mislim čak ni kocenpcijski nisu završili tim, možda će dovoditi još neke igrače. U ovom trenutku ne bih se usudio da predviđam ništa. Zvezda igra jedno takmičenje koje mnogo jače mislim na Euroligu. Partizan te vrste utakmica još nije okusio” – izjavio je Šakota i dodao:

,,Ništa me ne bi iznenadilo u bilo kom pravcu da ode utakmica. Imam neki utisak da se stvari smiruju, vidjelo se po reakciji Željka Obradovića protiv FMP-a, nikom nije stalo do toga što se tiče aktera, i treba da postoji više takvih reakcija. Sigurno da nema zle krvi među timovima i igračima, kao što je možda nekada bilo. Postoji preduslovi da bude dobra utakmica. Svima je stalo da bude utakmica fer i i sportska predstava. Treba da gajimo derbi na najbolji mogući način. Želio bih da to bude pravi derbi i da se priča da je sve bilo korektno” – zaključio je Šakota.

Da se prisjetimo, Panter je u Crvenu zvezdu stigao pod vodstvom Šakote.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име