Ostoja Mijailović
Twitter/Mijailović

Duško Vujošević je isplaćen od košarkaškog kluba Partizan. Predsjednik Partizana Ostoja Mijailović je potvrdio dobre vesti i poručio kako je dug prema Vujoševiću sada prošlost.

Vujošević je prije šest godina napustio Partizan, a sada je isplaćeno i zaostalo dugovanje prema njemu. Mijailović navodi da:

“Umjesto odgovora, Duško Vujošević može da proveri račun u banci. Vidjeće da je priča o dugu Partizana prema njemu od danas prošlost. Još jednom mu hvala na radu, posvećenosti, titulama, igračima koje je razvio, ali i razumevanju za kašnjenja kada ih je bilo… Ubijeđen sam da ćemo u njemu imati podršku i iskrenog navijača i dalje. A da mu niko nikada više neće spočitati da podržava Partizan zbog toga što mu aktuelna uprava plaća dug koji je nastao u neko drugo vrijeme”.

Vujošević je govorio o visini duga, neisplaćenim dugovanjima i dogovorima koji nisu ispoštovani, na sve to Mijailović je naveo da:

“Sve što smo mogli da čujemo i pročitamo prije nekoliko dana bi možda zahtjevalo neki odgovor ili objašnjenje, ali tada bi se nad Partizanom naslađivali oni koji ga ne vole. Ne želim to da radim, ali ipak moram da napomenem kako ova uprava Partizana nikada ništa nije falsifikovala. Ozbiljni smo ljudi, posao koji smo preuzeli radimo savjesno, a preuzete finansijske obaveze ispunjavamo najbolje što možemo”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име