Meridianbet: J. J. Barea

Džej Džej Barea, plejmejker Dalas Maveriksa mogao bi napuštiti NBA ligu i zaigrati u Evropi naredne sezone.

Njemu ističe ugovor sa ekipom iz Teksasa na kraju sezone i čini se da će na njegovo mjesto doći Fakundo Kampaco iz Real Madrida.

Upravo iz Španije Džej Džej ima ponude, tačnije 3.

Tokom prethodne dvije nedelje obavili smo razgovore sa zainteresovanim ekipama iz Španije. Mogu da potvrdim da su u pitanju tri ekipe – rekao je agent Baree Kristijan Santaelja.

On je istakao i da Barea ima za cilj da ostane u NBA ligi, dok će o ponudama iz Evrope razmišljati tek u novembru ili decembru.

Barea ne želi da završi NBA poglavlje tek tako. Uvjeren sam da može da igra bar po 15 minuta na svakom meču vrhunske košarke. Mislim da će mu neke NBA ekipe ponuditi jednogodišnji ugovor. U krajnjem slučaju, otići će u Španiju – zaključio je agent košarkaša Dalasa.

OStaje da vidimo gdje će nastaviti karijeru.

4 KOMENTARA

  1. Kako je ovaj čovjek odigrao 2011. godine četvrtu utakmicu protiv Lakersa u finalu konferencije, to je bila poezija od košarke. On, Peđa i Terry su kao rezervisti rasturili Lakerse u toj utakmici, a sjećam se da je Barea protivnike dovodio do ludila ulazima. Peđa je na toj utakmici šutirao bez greške.

    • Ukoliko se obestini Džej Džej đođe u Evropu otvara se mogućnost da Kampaco iz Real đođe u Dalas pošto su bili zainteresovani da ga dovedu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име