Džikić: Igokea je stvarno neprijatan protivnik

0
4
džikić
Ekipa Aleksandra Džikića – Budućnost Voli rutinski je savladala Igokeu (81:68).

“Igokea je stvarno neprijatan protivnik, imala je izvanrednu utakmicu protiv Galatasaraja, prije toga dobila Zvezdu. Dad dolazi neko ko u takvom momentu, moraš da ga respektuješ. Uradili smo osnovne zadatke, vrlo sam zadovoljan inicijativom pojedinih igrača sa klupe, ali ima momaka koji moraju da igraju sa više odlučnosti. Igokea bolje timove od nas zbunjuje meč-ap varijantom, ali smo dobro odgovorili, davali loptu u pravo vrijeme u prave ruke”, rekao je Aleksandar Džikić.

Tim Dragana Bajića je vodio nakon 1. četvrtine 24:12, ali je u nastavku odbrana bila prava.

“Vrlo važan detalj je bio početak 2. četvrtine, kada je druga grupa igrača izašla na teren i vratila momenat na našu stranu. Postoji razlika u kvalitetu između njih, tu nema dileme, ali su momci s klupe vratili utakmicu u pozitivan skor i dobili smo 17 poena tu četvrtinu. Važno je da znaju da mogu da se oslone jedni na druge, time sam zadovoljan”, naglasio je Džikić.

Trener Budućnosti se nada da će se agonija završiti i da će nekad opet dvorana biti puna.

“To meni puno fali, nije nikakva tajna. Bio sam ovdje, znate da mi to znači. Maštam da bude puna ‘Morača’, valjda će jednom ovo s.anje da se završi. Dokle bre više? Nemojte da me cenzurišete”, rekao je Džikić.