Džikić
Aleksandar Džikić ( Photo: Budućnost VOLI )
Aleksandar Džikić, trener košarkaša Budućnost Volija svjestan je da je ekipa Virtusa imala probleme, ali i da bi malo ko uspio da ih dobije i pored toga.

Njegov tim je ostvario sinoć veliku pobjedu na parketu prvog favorita za trofej Evrokupa.

„Virtus je imao velikih problema sa sastavom tima. Nisu igrali Miloš Teodosić, Belineli i Harvi, ali budimo iskreni, nema mnogo timova koji su sposobni da slave u Bolonji, bez obzira na probleme koje je ekipa Virtusa imala“, kazao je Džikić.

Budućnost je probleme imala u prethodnom periodu, ekipa je bila desetkovana povredama i koronavirusom, a pauza u radu utiče na takmičarski potencijal.

“I mi smo imali i imamo ogromne problema sa sastavom tima, povredama i problemima koji nas prate od početka priprema. Od novembra mjeseca smo imali svega nekoliko treninga na kojima smo mogli da radimo pet na pet“, podsjetio je Džikić.

Budućnost je u Bolonji vodila tokom cijelog meča, domaćin konstantno prijetio:

„Nismo imali željeni kontinuitet, ali su volja, želja i energija bili na visokom nivou. Uspijevali smo da steknemo prednost, ali je Virtus pronalazio način da se vrati u meč. U neizvjesnoj završnici smo imali više snage i koncentracije. Iskreno, zadovoljan sam jer smo ostvarili veliku pobjedu”, kazao je Džikić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име