Džikić
Aba liga/Džikić
Aleksandar Džikić bio je zadovoljan nakon pobjede Budućnost Volija protiv Cibone u Zagrebu ali je i rekao da postoji mogućnost da se još neki igrač povrijedio.

U ekipu se vratio Vili Rid i odigrao sjajnu partiju ali je Barović sada povrijeđen.

„Bilo je teško, to smo i očekivali. Čestitke igračima Cibone, ne znam gdje nalaze energiju. Gledali smo njihov raspored i, ako ne griješim, igrali su 4, 6, 8. i 10. decembra. S druge strane, mi smo ušli u čevrtu sedmicu bez treninga pet na pet. Rid se vratio, ali je Barović ‘aut’. Nisam pričao sa doktorom, možda ćemo imati još povrijeđenih nakon ove utakmice”, rekao je Aleksandar Džikić.

Budućnost Voli traži beka jer su povrijeđeni i Popović i Drobnjak ali glavni trener podgoričana nije siguran da ga mogu naći.

„Pokušavamo da na tržištu nađemo igrača koji će da se uklopi u ovo što imamo, ali vjerujte da nam je teško. Ne meni, nego klubu da nađe odgovarajuću osobu i košarkaša”.

I pored svih problema sa povredama ekipi ide dobro, pogotovo u Evrokupu.

„Skor u Evrokupu je mogao da bude perfektan, jer smo u Veneciji imali utakmicu pod kontrolom. Imamo jedan kiks, ali i nenadane pobjede, kao što je i način na koji smo pobijedili neke rivale. A ne znam da li je bilo tima u ABA ligi, osim možda Partizana, u situaciji kao našoj. Bukvalno nismo radili tokom FIBA prozora, 1. decembra smo trenirali prvi put nakon 21. novembra. To se vidi”, zaključio je Džikić.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име