Entoni Dejvis
Mandatory Credit: Kim Klement-USA TODAY Sports/Anthony Davis/Reuters via Guliver image
Entoni Dejvis i Lebron bili su sjajan tandem u ekipi Los Anđeles Lejkersa, ali je tome došao kraj, na kratko.

Entoni Dejvis je postao slobodan agent, ali novinar ESPN-a, Adrijan Vojnarovski, koji je poznat po pravovremenim i tačnim informacijama kada je u pitanju NBA liga, izvještava da će se košarkaš vratiti u Lejkerse.

Međutim, Dejvis navodno neće odmah potpisati ugovor, već će sačekati nekoliko dana. Sezona je nedavno završena, Lejkersi su stigli do titule, Entoni do prstena, pa se očekivalo da će produžiti saradnju.

Ipak, to se neće desiti odmah u petak kada su igrači i formalno slobodni i kada mogu da ih potpišu drugi timovi. Naime, agent Rič Pol je u stalnom kontaktu sa menadžerom Lejkersa, ali se potpisivanje ugovora očekuje poslije Dana zahvalnosti koji ove godine pada 26. novembra.

Zašto? Dejvis želi da sačeka i vidi da li će i kakve će opcije imati sa trajanjem i strukturom maksimalnog ugovora kog će dobiti.

Prema navodima američkih medija, Entoni bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor, po kom će godišnje zarađivati 106 miliona dolara, a postojala bi i igračka opcija za sezonu 2022/2023.

Ujedno, ta godina se podudara sa istekom Lebronovog ugovora, što sigurno nije slučajnost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име