Evroliga Fajnal For sudija
Twitter/Evroliga Fajnal For
Lanxess Arena u Kelnu će biti domaći Evroliginog Fajnal Fora u Maju.

Pitanje je koliko će biti gledalaca na najznačajnijem takmičenju u Evropskoj košarci?

Od 0% do 25% kapaciteta dvorane je najrealniji scenarijo, kaže Roser Queralto, Evroligina direktorica za košarkaške poslove.

“Odlučili smo da ne počinjemo prodaju karata dok ne dobijemo sve garancije da određeni broj gledalaca može imati pristup areni, kako ne bi kreirali očekivanja navijačima koja ne možemo ispuniti ukoliko navijačima ne bude dozvoljen pristup. Ukoliko bude postojala mogućnost da navijači dođu na turnir mi smo spremni da pustimo u prodaju karte, uz sve potrebne COVID-19 mjere”

“Treba biti realan i reći da u trenutnoj situaciji je nemoguće da se takmičenje održi sa 100% ili 50% kapaciteta, tako da razvijamo scenario gdje bi popunili 25% dvorane, uz naravno mogućnost da bude i 0%. Sa trenutnim restrikcijama, kada bi se Fajnal For igrao iduće nedelje, 0% kapaciteta bi bio najrealniji scenario.”

“Kao što sam rekao i ranije, iako će ovaj Fajnal For biti drugačiji naša očekivanja ostaju ista. Radimo na raznim projektima oko digitalnih i audio vizualnih ekosistema koji će “donijeti” Fajnl For do svakog našeg navijača koji ne može prisustvovati turniru, mijenjajući njihovo iskustvo kod kuće, donoseći im ekstra pristup do momenata koji se dešavaju “iza zavjese” a koji nisu ranije viđeni.” – rekala je jedna od prvih ljudi Evrolige.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име