PETRUŠEV POSLIJE MARUSIJA: Moramo brzo da zaboravljamo

Košarkaš Olimpijakosa Filip Petrušev govorio je o aktuelnoj sezoni ekipe iz Pireja poslije drame protiv Marusija.

Sporije je počeo mandat u Olimpijakosu, ali polako dobija sve više prostora i postaje važan dio tima ekipe Jorgosa Barcokasa. Petrušev je odigrao sjajan meč u trijumfu nad Marusijem, gdje je pod košem vodio bitku sa Miroslavom Raduljicom.

”Svaka utakmica u bilo kom takmičenju mnogo se računa. Vidjeli ste prošlog vikenda kako je Aris pobjedio Panatinaikos. Vodili smo 16 poena razlike, ali se Marusi vratio i zaprijetio. Neke važne stvari su igrale ulogu, kao što je gubitak koncentracije, što je očigledno zbog naše vlastite opuštenosti. Marusi je pokazao sjajan karakter, reagovao i napravio neke neke zaista odlične stvari.” rekao je Petrušev.

Slijedi pauza u Evroligi, ali zato su naredu kup takmičenja.

”Naš tempo je prilično dobar, Evroliga je ostavljena na neko vrijeme po strani. Koncentrisaćemo se na ovaj cilj, vjerujemo da smo u veoma dobroj formi, već smo zaboravili na meč protiv Valensije, zaboravićemo i današnji meč i idemo da igramo.” rekao je Filip.

Zbog povrede Nikole Milutinova centarska linija Olimpijakosa ojačana je dolaskom Mozesa Rajta.

”Veoma je dobar igrač, koji će s obzirom na uslove ove sezone mnogo značiti ekipi.” zaključio je reprezentativac Srbije.

Postavi odgovor