Sašo Filipovski
Sašo Filipovski/Twitter
Trener Partizana Sašo Filipovski istakao je da je timska igra bila presudna u pobjedi nad Uniksom 89:86 u osmom kolu A grupe Evrokupa.

“Teško je kontrolisati formu, radimo na tome da se ona diže – svaki individualac ima uspone i padove, ali je zato važan timski sistem i igra, kada nekome ne ide, da neko drugi može da ga zamijeni. Zato je sistem jako važan. Mislim da je ovo pravi put. Ovo tražimo. Na treninzima i utakmicama da se igra sa visokom energijom”, rekao je Filipovski i dodao:

“I pobjeda i poraz su situacija za sebe, dobar igrač mora da zna da se nosi i sa jednim i sa drugim – bez euforije kad se pobijedi, ne smije da se gubi koncentracija za trening, ali ne treba biti ni depresivan poslije poraza, već da ispravljamo greške. Tražim koncentraciju i rad”. – rekao je trener Partizana.

Junak važnog trijumfa srpskog tima bio je Markus Pejdž, koji je postigao čak osam trojki iz deset pokušaja, ukupno 25 poena.

“On je pravi šuter, sada je pomogao ekipi, ali timska igra je odlučila pobjednika jer su ga saigrači u pravim momentima pronalazili”.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име