Filipovski
ABA: Filipovski

Odavno nije Partizan važio za većeg favorita protiv Crvene zvezde ma o kom takmičenju da se radi. Pokušaće to crno-bijeli da dokažu na terenu sjutra uveče od 21 čas.

Crvena zvezda ima velike probleme sa koronavirusom, ali i Partizan će strepjeti zbog povrede Radeta Zagorca za koga je pitanje da li će se pojaviti na parketu.

Ipak, trener Filipovski očekuje da će Zagorac moći da da doprinos. Barem na nekoliko minuta.

– Rade Zagorac nije mogao da igra u prethodnoj utakmici, sada mu je noga bolje i računamo da će moći nekoliko minuta da nam pomogne. Ostali su bez povreda.

Vidi šef stručnog Partizana da je ključ pobjede nad Zvezdom u timskoj igri.

– Ovaj dan treba da iskoristimo da se psihički spremimo i regenerišemo, da postavimo igru protiv Zvezde i da odigramo timski na najbolji način.

Osim timske igre, Filipovski apostrofira i fizički aspekt igre gdje očekuje utakmicu sa puno intenziteta.

– Zvezda ima individualni kvalitet, na svakoj poziciji ima mnogo kvalitetnih igrača. Oni igraju sa visokom rotacijom i intenzitetom i tu će biti ključ: kako ćemo odigrati, pametno i fizički u odbrani i napadu.

Nema dilemu Filipovski da će Zvezda izaći vrlo agresivno na megdan Partizanu.

– Znamo da će Zvezda igrati agresivno, da će nas pokrivati po cijelom terenu. Glavni zadatak mojih igrača će biti da se tu suprotstavimo: jako, čvrsto i da odigramo pametno – poručio je trener Partizana.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име