Filipovski
Aba liga/Filipovski
Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski ističe da su svi u timu svjesni značaja predstojeće utakmice protiv Lokomotive.

„Svjesni smo da je ovo vrlo važna utakmica u kojoj je sve moguće i nadam se da će nam ovaj meč biti najbolji do sad, da ćemo ga zbog njegove važnosti, ali i zbog nas samih, odigrati na najvišem nivou. Lokomotiv je jaka ekipa, sa dva nova pojačanja, Gosom i Gordonom koji je na prošloj utakmici imao dobar učinak. Igramo protiv ekipe koja posjeduje individualan kvalitet, zato očekujem sa naše strane da igramo timski i da se borimo svih 40 minuta, i da kolektivnom igrom u odbrani i napadu damo sve od sebe da zaustavimo jake strane pojedinaca Lokomotive“, rekao je Filipovski.

Partizan ove sezone nije ostvarivao željene rezultate, a poražen je u poslednja četiri meča u svim takmičenjima.

„Sezona je jako turbulentna i to utiče na sve nas. Znamo da se od nas očekuje mnogo i ne bježimo toga, kao i što mi sami očekujemo mnogo. Zato igrači moraju da ostave sve po strani jer je najvažnija ‘čista glava’, samopouzdanje i mirnoća. Ova sezona bez publike je veliki udarac za sve timove koji na tribini imaju ‘šestog igrača’, pa tako i za Partizan. Vjerujem da bismo neke utakmice uspjeli da prelomimo u našu korist uz podršku publike, ali svi igramo u ovim uslovima u kojima nema navijača. Ipak, igramo za naše navijače jer znamo koja su njihova očekivanja i šta je Partizan, zato moramo da nastavimo da se borimo i vjerujemo u sebe“, dodao je Filipovski.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име