Finč
KAT i Jokić
Kris Finč, novi trener Minesote Timbervuvlsa dao je izjavu koja je odjeknula NBA ligom.

Naime on je kazao da su DiAnđelo Rasel i Karl Entoni Tauns, prve perjanice Vulvsa, na nivou Nikole Jokića i Devina Bukera.

On je obrazložio to ovako: Rasel i Tauns su vidjeli njihove protivnike kako prave velike uspjehe. Devin Buker je igrao finale, a Nikola Jokić je bio MVP”.

Zatim je dodao:

“To su momci koji misle da su na istom nivou, ako ne i bolji od Bukera i Jokića. Misle i da su makar u jednom trenutku bili bolji od njih”m kazao je Finč.

Novi trener Vuvlsa ovom izjavom vjerovatno želi dodatno da gurne i pokrene svoje zvijezde koje neosporno da imaju kvalitet, ali za najveće uspjehe potrebno je i da se na daljem razvoju tog kvaliteta i radi.

Nije slučajno ni to što je novi trener Minesote upravo jednu sezonu proveo u Denver Nagetsima.

Rasel je u Bruklinu igrao fenomenalno, zavijredio je i poziv na All star meč, ali od tada je zbog povreda uglavnom propustio dobar dio utakmica.

Tauns je imao problema sa povredama, porodičnim tragedijama i koronavirusom.

4 KOMENTARI

  1. Kad ce ovaj Tauns prestati sa reklamiranjem na Jokicev racun… Znaci taj nivo patetike kod NBA kosarkasa koji su zeljni popularnosti pa im trebaju izjave takvog tipa gdje prozivaju NBA zvezde i kad oni kazu ili neki likovima kojima je receno da daju te izjave javno…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име