tokio
Twitter/Galinari
Danilo Galinari gostovao je u najnovijoj epizodi HupsHajp podkasta kod Majkl Skotoa, da bi između ostalih tema razgovarao o svom novom ugovoru.

Tačni datumi još nisu postavljeni, ali italijansko krilo je objasnio da bi želio da ponovo potpiše za Oklahoma Siti Tander, ali je spreman da istraži i druge opcije.

„Mislim da igrač kada se tako lijepo provode sa ekipom i prođe ono što smo prošli ove sezone kroz ovu nevjerovatnu, čudesnu sezonu, naravno, volio bih da se vratim i provedem još malo vremena u Oklahomi. Kada imate pobjedničku sezonu, uvijek želite da budete u pobjedničkom timu, tako da bih naravno, razmislio o ponudi Oklahome.“ – izjavio je Galinari.

„Mislim da je najbolja stvar u vezi sa potpisivanjem novog ugovora to što, posebno u mojoj situaciji, morate da obratite pažnju na sve“, dodao je Galinari. „Dio koji volim je taj što imam priliku da sagledam sve. Iskreno, nemam jedan pravac ili jednu stvar koju gledam. U svojoj karijeri ne možete biti slobodni agent svake godine. Kad se to dogodi, za mene je to ovo ljeto, želim da odvojim vrijeme i dobro razmislim.”

Galinari se osvrnuo i na reprezentaciju Italije i Olimpijske igre.

„Nikada nisam igrao na Olimpijskim igrama, tako da je to moj cilj sa reprezentacijom. To je nešto što bih želio da postignem. Iskreno mislim da mi je ostalo još mnogo godina sa reprezentacijom jer želim da svojoj zemlji i svojim navijačima dam ono što zaslužuju. To još nisam uspio, pa to je nešto što kad pomislim na ljeto, to mi je svaki put u glavi i jako sam usredsređen jer moramo nešto postići sa ovom grupom momaka koji su zajedno više od 10 godina.“ – zaključio je Italijan.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име