Gasol
Marc Gasol / Twitter
Uloga Marka Gasola se dosta promijenila dolaskom Andre Dramonda u Lejkerse.

Centar Los Anđeles Lejkersa, Mark Gasol, izrazio je kako se osjeća povodom svoje uloge u timu nakon dolaska Dramonda.

“Mislim da postoji jedno “Ako” – “Ako” te oni trebaju. I to je veliko “Ako”. Nisi plan A trenutno. Plan si C ili D. Moraš to prihvatiti jer je to tvoj posao. Potpisao si ugovor da to radiš. Nikada nije lako to prihvatiti.” – rekao je Španac.

“Stvari se mijenjaju brzo u NBA ligi, kao što su se promijenile za mene. Ali ja sam privržen klubu. Teško je progutati pilulu jer znam da ću biti van rotacije. To nikada nije lako za igrača. Kao košarkaš uvijek želiš da igraš. Želiš da doprinosiš, pogotovo kada dođeš u tim zbog toga. Vidjećemo.”

Gasol je igrao samo 5 minuta kao treći centar iza Dramonda i Herela u utakmici sa Milvokijem. Nakon Dramondove povrede Španac se opet vratio u startnu petorku..

2 KOMENTARI

  1. Mark Gasol, jedno od najvećih razočarenja ove sezone. Sve ono što su očekivali od njega nije pružio. Da li su godine ili samo nedostatak volje, ne znam, ali čovjek se ponaša neobavezno, kao da ga nije briga šta se na terenu dešava. Uz to sve, procenti šuta katastrofalni… Mogao bi se pridružiti bratu u Barseloni ..

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име