Golemac
Cedevita Olimpija je ove sezone dobila oba međusobna duela protiv Budućnosti Voli, a predstojeći, treći po redu, daće odgovor ko će proći u četvrtfinale Evrokupa, povodom toga se oglasio trener Jurica Golemac.

Ljubljančani su u povoljnijoj situaciji, pošto sebi mogu da dozvole “luksuz” i da izgube u Podgorici, pod uslovom da to ne bude sa više od tri poena razlike.

“Između dvije ekipe nema tajne, igramo već četvrti put ove sezone. Jednom smo pobijedili u pripremnom periodu, a zatim dva puta u Stožicama. Budućnost je, međutim, zamijenila glavnog trenera i od tada igra bržu košarku, igra lakše i slobodnija. Bićemo spremni i sa sigurnošću ulazimo u meč. Učinićemo sve da upišemo pobjedu i prođemo u četvrtfinale”, rekao je Golemac.

Jaka Blažič naglašava da Dejan Milojević unaprijedio igru Budućnosti, koja, po njegovoj ocjeni, igra sa dosta samopouzdanja.

“Podgorički tim je pojednostavio sistem igre, košarkaši imaju puno slobode. Milojević je u rotaciju uključio dva ili tri nova košarkaša. Budućnost će biti tvrd orah, posebno na njenom terenu, ali imamo šanse da pobijedimo i sa takvim mentalitetom ulazimo u meč“, rekao je Blažič.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име