Meridianbet: Boban Marjanović

Boban Marjanović je igrao u nekoliko klubova u NBA ligi, i u svakom je bio voljen.

Greg Popovič, legendardni trener San Antonija, priznao je da je bio razočaran 2016. godine kada sa Marjanovićem nijesu uspjeli da potpišu novi ugovor.

San Antonio je bio Bobanov prvi klub u NBA ligi. Tu je proveo samo jednu godinu, a potom je otišao u Detroit.

Kad sa Bobanom nijesmo potpisali novi ugovor nakon njegove debitantske sezone, osjećao sam se kao idiot. Ponekad nešto učinite, znajući da je to dobro za tu osobu. I sjajno je ako uspijete da učinite nešto što će biti dobro i za čovjeka i za tim – rekao je Popovič i dodao:

Doveli smo ga u NBA, osjećao je potrebu da bude sa nama, ali morali smo da mu objasnimo da poenta nije samo u tome. Objasnili smo mu da mora da brine o porodici i odluka je donesena za njegovu porodicu.

View this post on Instagram

🎉🙃 Fun time!!! 🎾

A post shared by Boban Marjanovic (@boban) on

Boban je dobio ponudu na koju Sparsi nijesu imali odgovor.

Nijesmo mogli da se takmičimo. Cijeli život osjećao bih se krivim da sam ga uvjeravao da se odrekne novca i ostane kod nas. Rekao sam mu da mora da ode i razmišlja o porodici. I nevoljno je pristao. Boban je prokleto pametan momak – rekao je Popovič.

Marjanović je u NBA karijeri nakon San Antonija i Detroita, igrao i za Kliperse i Filadelfiju, a od 2019. godine nosi dres Dalasa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име