Popović
Dušan Duda Ivković / google
Nakon smrti Dušana Dude Ivkovića, oglasio se i Greg Popović, veliki prijatelj srpskog stručnjaka. Na zvaničnom tviter profilu San Antonio Sparsa osvanule su riječi legendarnog Popa.

“Dušan Ivković je ikona košarke. Njegova ličnost je vanvremenska, a on je bio gospodar ovog sporta. Moje vrijeme provedeno sa Dudom, bilo u Evropi ili Sjedinjenim Američkim Državama bilo je ispunjeno čudesnim trenucima i imati njega u društvu bilo je nešto posebno. Moje najiskrenije saučešće Neni i čitavoj porodici u ovim teškim vremenima”, poručio je trener San Antonija, Popović.

Greg je u prebogatoj trenerskoj karijeri osvoji pet NBA titula sa Sparsima, a zanimljivo da je petu u sezoni 2013/14, osvojio, između ostalog koristeći akcije koje je patentirao srpski stručnjak.

2 KOMENTARI

  1. Decenijama je radio kao trener, a nikada nije imao konferenciju za novinare na kojoj će pola sata pljuvati igrače koje je sam izabrao da bi opravdao svoj neuspjeh. Zato je bio veliki gospodin. Dudo, neka vam je vječna slava i hvala za sve što ste učinili za našu košarku!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име