Marko Gudurić Zvezda
Marko Gudurić / Twitter

Na Malom Kalemegdanu je neko vrijeme bilo vrlo mirno i tiho, ali Crvena zvezda je riješila da nas sve “prodrma”.

Nakon što je objavila da se u crveno-bijele redove vratio Nikola Kalinić, prema najnovijim informacijama – nije popularni Kalini jedini povratnik.

Naime, Crvena zvezda insistira na dovođenju, odnosno povratku Marka Gudurića, koji je na Malom Kalemegdanu bilježio mnogo uspjeha.

Gudurić se nakon epizode u crveno-bijelom dresu, oprobao u Fenerbahčeu, pa i u NBA ligi, tačnije u ekipi Memfisa, a onda je uslijedio povratak u Tursku.

Izuzev povrede zbog koje nije igrao non-stop, Gudurić je u Feneru pružao vrlo dobre partije, a one nisu prošle neopaženo.

Naprotiv, Dejan Radonjić je taj koji insistira na njegovom dolasku, pregovori su u toku, a da li će se i realizovati – ostaje da vidimo.

Podsjetimo, Gudurić je bio član Crvene zvezde od 2013. do 2017. godine, s tim što je neko vrijeme proveo i na pozajmici u FMP-u.

3 KOMENTARI

  1. Kalinić realno i nije neka klasa….slabe dvije godine u Feneru…..razmontiraće Zeljko ovakvu zvijezdu mada realno i nema potrebe jer ionako dobijaju A licencu ma šta uradili u Aba. Zvezda će biti dobra u Cipiripi kupu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име