Harden
Twitter/Harden

Džejms Harden nije proveo ni minut na terenu u utakmici Bruklina i Milvokija, a izašao je zbog povrede tetive.

Na kraju su Netsi pobijedili u prvoj utakmici polufinalne serije Istočne konferencije NBA lige, ali je trener Stiv Neš bio zabrinut zbog zdravstvenog stanja svog igrača.

-Srce mi se cijepa, pošto svi znamo koliko smo ove godine imali problema, pa smo na neki način bili i spremni za sličnu situaciju – rekao je Neš i nastavio o “Bradi”. 

-Ali kako god da je, ne želite da se to desi nekom kao što je Džejms. Za nas je veoma važan. Ne znam šta će da se desi sa njim i da li će moći da igra u sledećoj utakmici – objasnio je strateg Netsa, a američki novinari su pitali i za stručno mišljenje.

Prema riječima dr Rendija Čena, po izrazu lica Hardena, riječ je o povredi prvog stepena, najviše drugog.

-Pretpostavljam da će da pauzira četiri nedelje ili malo više. Moramo da uzmemo u obzir da je istu tetivu povrijedio treći put u protekla dva i po mjeseca. Ako bude pokušao da potisne bol, možda još više povrijedi tu tetivu – kazao je Čen.

Sledeća utakmica polufinalne serije između Netsa i Baksa je na programu u noći između ponedeljka i utorka.

Inače, u te 43 sekunde, Harden je upisao jedan skok, tako da nema sumnje da bi njegov učinak bio značajan.

2 KOMENTARI

  1. Baksi trojke 6-30 – i to je odlučilo utakmicu. Ograničiti Bruklin na 115 poena uopšte nije loše, ali u napadu nije bilo dovoljno rješenja. Nema veze, ide se dalje – posebno ako je Hardenova povreda ozbiljnija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име