holins
Foto: Twitter
Ostin Holins – košarkaš Crvene zvezde govorio je o sve boljoj sopstvenoj igri u napadu.

Crvena zvezda je juče poražena od Uniksa i sa 20 razlike su poraženi u Beogradu u Evroligi.

“Oba tima su defanzivno bila dobra, mada se ishod najbolje vidi po napadu. Pogodili su neke teške šuteve, preko ruku, čak i kada bismo mi odigrali dobro u odbrani. Takve stvari su im ulile samopouzdanje, što se vidi po šutu. Nismo bili toliko dobri defanzivno, ali moramo da izvučemo pouke”,

“Nije lako odraditi dobar posao kada te opterete povrede. Ipak, sve to je deo našeg sporta. Neki su povređeni, neki su se skoro povredili, ali mi moramo da nastavimo da se borimo i da nađemo način da sve to prevaziđemo i da dobijamo mečeve. Ne možete da kontrolišete ko će da se povredi i na koliko dugo”, rekao je Holins.

“Umor postoji i to je normalno kada je raspored ovakav, ništa neočekivano. Ima mnogo mečeva i naravno da je umor deo toga. Kada se to dogodi tražiš nove načine da se zagreješ, da podigneš radnu temperaturu i da se pripremiš za naredni meč”.

“Tačno je da sam pronašao svoju igru u napadu, ali da bismo pobeđivali moramo svi zajedno da igramo. Lepo je kada si u dobrom ritmu, ali je mnogo važnije da radimo kao tim. Da zajedno prevazilazimo prepreke i da posle poraza ustanemo i budemo još bolji”, naveo je Holins.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име