Igokea
Aba liga/Bajić
Košarkaši Igokee u odloženoj utakmici 6. kola Aba lige večeras od 20 sati igraju sa Budućnost Voli u Podgorici.

Dragan Bajić neće moći da računa na povrijeđene Karmajkla i Atića, te Stivena Greja, koji je u klub stigao nakon što je utakmica trebala biti odigrana.

„To je ekipa koja ima najviše ambicije u ovom takmičenju i koji dolaskom trenera Milojevića igra u odličnoj formi u zadnje vrijeme. Sigurno nas čeka težak zadatak, a ono što nas brine to je problem sa povredama naših igrača Atića i Karmajkla, a pravo nastupa nema Grej koji u momentu odlaganja utakmice nije bio licenciran. Međutim šta je tu je, sastav koji imamo na raspolaganju pokušaćemo maksimalno iskoristiti i pružiti što jači otpor ekipi kao što je Budućnost. Najbitnije je da zdravi izađemo iz ovog meča da bi što spremniji dočekali kraj ABA lige, odnosno borbu za plejof; rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

“U ovoj sezoni, imali smo dosta bitnih utakmica, kako u ABA ligi, tako i u Ligi Šampiona, ali mislim da je za nas trenutno ovaj period koji sada slijedi najvažniji. Pored toga što je ekipa Budućnosti obezbjedila mjesto u plejofu, sigurno da nas očekuje još jedna zahtjevna i teška utakmica. Tim je sastavljen od kvalitetnih igrača na svakoj poziciji, koji je pravljen ne samo za vrh ABA lige, već i za dobre stvari u Evropi. Mnogo puta ove sezone smo pokazali da se nikoga ne bojimo, da sa svim “favoritima” možemo da igramo i pobjedimo.” rekao je igrač Igokee Ilić i nastavio:

“Pored kadrovskih problema koje trenutno imamo, uopšte ne sumnjam da ćemo izaći kao i uvijek do sada, sa maksimalnom angažovanošću i velikom energijom. Ispustili smo pobjedu na meču u Laktašima, iskoristićemo svaku priliku koja nam se ukaže da dođemo do pobjede. Sigurno da se i mi pitamo u dosta stvari i da zavisi od nas!“ – rekao je igrač Igokee, Ilić.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име