irving
Meridianbet: Kyrie Irving
Kajri Irving, košarkaš Bruklin Netsa, izdvojio je 1,5 miliona dolara kako bi obezbijedio primanja za igračice koje propuštaju sezonu WNBA iz ličnih, profesionalnih, zdravstvenih ili bezbjednosnih razloga.

Sredstva će obezbijediti ‘KAI Inicijativa za osnaživanje’, koju je pokrenuo upravo Kajri.

Kajri je rekao da bilo da je osoba odlučila da se bori za socijalnu pravdu, igra košarku ili se fokusira na fizičko ili mentalno zdravlje, nadaju se da mogu da im pruže podršku.

Još uvijek nije poznato koliko igračica će moći da računa na ovu pomoć. Djevojke će trebati da pruže obrazloženje zašto su odlučile da ne igraju i potvrdu da en primaju platu od bilo kog drugog pravnog lica.

Primaoci će biti kontaktirani 24. avgusta, pa ostaje da vidimo kako će se ova priča razvijati, kao i koje će igračice imati pravo na ovu pomoć.

3 KOMENTARI

  1. Zahvaljuju kombinaciji rada, talenta i činjenici da se uspješno bavi sportom gdje su plate abnormalne on je došao do ogromne količine para.Voljeli mi to ili ne, u današnje vrijeme uzori mladima (i ne samo mladima) su osobe koje su medijski eksponirane – sportisti, glumci, pjevači, političari. Starlete. Kako kod nas, tako i u svijetu.
    E sad, ja ne moram da se slažem sa njegovim političkim stavovima, ja ne moram da dijelim njegove ideje o mnogim pitanjima, ali ja lično mnogo više volim kad sportista na ovakav način troši svoje pare nego na neke bahanalije i slične gluposti.

  2. Na stranu sve to sto se tice njegovih izjava ,nekome cudno nekome je sve to ok ali ovaj njegov gest je za svaku pohvalu

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име