Irving
Irving
Kajri Irving, košarkaš Bruklin Netsa saopštio je da je donio odluku da se ne vakciniše, te pozvao javnost da poštuje njegovu odluku.

Irvinga je menadžer Bruklina, Šon Marks uklonio iz ekipe za ovu sezonu, kao i sa treninga dok ne bude mogao u potpunosti da stoji na raspolaganju.

Prema pravilima, ulaz u salu u Njujorku nije dozvoljen nevakcinisanim igračima.

“Ako me predstavljaju kao heroja ili negativca, griješe. Nije mi to bila namjera. Radi se o izboru onoga što je najbolje za vas. Mislite da želim da izgubim novac? Da zaista želim da odustanem od svog sna da osvojim prvenstvo? Da želim da se odreknem svog posla? Da želim da sjedim kod kuće? Ne treba da se dijelimo, već da poštujemo svačiji izbor“, rekao je Irving i dodao:

„Svako ima pravo da radi ono što smatra da je za njega najbolje. Tužno je vidjeti kako se svijet dijeli zbog ove situacije. Ovo su luda vremena. Ja nijesam antivakser. Radi se o onome što meni prija. Osjećam se nesigurno i to je uredu. Znam posljedice odluke koju donosim. Nijesam nikoga povrijedio. Nijesam počinio nikakav zločin. Uz one sam koji su ostali bez posla zbog ovog pravila. Kao i uz one koji su odlučili da se vakcinišu i koji žele da budu sigurni. Ja podržavam i poštujem svačiju odluku.

Svjestan sam finansijskih posljedica koje ću trpjeti, ali realnost je takva da moram da budem vakcinisan da bih bio u Njujorku, da bih bio sa timom. A ja sam odlučio da se ne vakcinišem i molim vas sve da poštujete taj izbor. Nastaviću da treniram, kako bih bio u formi i spreman da zaigram.

Ne povlačim se. Neću odustati od ove igre zbog obavezne vakcinacije ili zbog toga što ću ostati nevakcinisan“.

Bruklin Netsi su su najavili prije par sati da Irvingu neće biti ponuđen novi ugovor.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име