Marinković
Izvor: Twitter
Košarkaši Borca u prvih šest kola regionalnog takmičenja imaju dvije pobjede i četiri poraza, a Marinković se nada da će tim ostvariti bolje rezultate.

“Neke utakmice morali smo da odigramo mnogo bolje. Ostvarili smo dvije pobjede i pretrpljeli četiri poraza, tako da ne možemo da budemo do kraja zadovoljni. Naravno, nismo ni nezadovoljni, ali da je moglo bolje, moglo je. Posebno moram da naglasim utakmicu u Zadru, koju smo odigrali daleko ispod svog nivoa. Tu je i meč u Laktašima, koji smo nesrećno izgubili, najviše zbog neiskustva. Što se tiče Partizana i Cedevita Olimpije, to su ekipe koje su, barem u ovom momentu, mnogo kvalitetnije od nas, tako da nije ni bilo realno da ih savladamo”, izjavio je Marinković.

“Očekujem mnogo više od sebe u ovom momentu, i nadam se boljim partijama. Ali pred nama je dosta posla, tako da vjerujem da će sve doći na svoje mjesto. Siguran sam da ćemo ostvariti sve ciljeve.”

Njihov sledeći izazov je Studentski Centar, meč je na programu u petak od 20:00 časova.

“Sve prethodne duele ostavljamo iza sebe i okrećemo se narednom rivalu, ekipi Studentskog centra. Lično nisam igrao ovog ljeta protiv narednog protivnika, ali dobro se pripremamo, tako da vjerujem da nema puno nepoznanica među timovima. Idemo u Podgoricu da probamo da pobjedimo, nema tu mnogo filozofije. Poznajem nekoliko igrača Studentskog centra, kao i trenera, sa kojim sam sarađivao u Kopru, tako da znam njegov sistem rada. Riječ je o kvalitetnoj ekipi, koja svakako ima neke svoje ambicije. Ali kao što sam već rekao, mi u Podgoricu idemo da slavimo”, zaključio je Ivan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име