Ivanović: Ovo je velika pobjeda za nas, Nikola će biti odsutan duže vrijeme

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović bio je zadovoljan nakon pobjede nad Partizanom u prvom vječitom derbiju u ovoj sezoni u okviru osmog kola ABA lige (90:74).

„Utakmica je bila ne mogu reći kvalitetna, ali u momentima na izuzetno visokom nivou. Partizan ima izvanredan napadački talenat i kad smo ih pustili, kada nismo igrali čvrstu odbranu imali su lagane poene. Ali, velika stvar je da ova ekipa ima kvalitet, a pobijedili smo na odbranu. Ambijent je bio fantastičan, žao mi je ovoga što se desilo sa publikom. I moram da kažem nešto – nemojmo da radimo protiv sebe, treba da uživamo, ovo je sport, nekad dobiješ nekad izgubiš. Ovo je velika pobjeda za nas“, rekao je Duško Ivanović.

Ivanović je bio izuzetno zadovoljan igrom svog tima.

„Primijetili ste da ništa ne pričam o momcima, momci bi bili dobri i da su izgubili. Ambijent je dobar, oni su spremni da rade, a kada postoji rezultat onda im je i lakše. Osjećam se izvanredno ovdje, navijači su fantastični, osjećam da imam povjerenje ljudi, a to mnogo znači“, kazao je crnogorski stručnjak.

Nikola Ivanović se povrijedio na ovom meču i čeka ga duža pauza.

„Biće odsutan duže vrijeme. Sumnjamo da ima rebro slomljeno, da neće igrati mjesec-mjesec i po dana. Šteta, igrao je veoma dobro, ali vratiće se.“

Postavi odgovor