Ivanović: Imamo šansu da pobijedimo u oba meča

0
4
Ivanović
Foto: RTCG
Naši košarkaši sa puno optimizma, uprkos svim problemima, čekaju novi izazov u kvalifikacijama za Eurobasket, povodom toga košarkaš Nikola Ivanović je saopštio da imaju sedam dana daju sve od sebe.

Duel sa Njemačkom je u petak u 21 sat, dok je susret sa Velikom Britanijom u nedjelju u 18 sati.

“Imali smo direktan let, dolazimo četiri dana pred utakmicu tako da imamo dovoljno vremena da se aklimatizujemo pripremimo i odradimo posao kako treba. Ono što je bitno za nas je da svaki dan iskoristimo na pravi način. Nekada je to malo više odmora, nekad više rada na treningu ili u teretani, jer za nama je težak period, naporan, tri utakmice u nekoliko dana. Vjerujem da je već ovdje prostor da se ponovo vratimo na taj pravi put, na taj dobar osjećaj koji imamo, tako da smatram da već u petak možemo biti na najvećem mogućem nivou“, kazao je Nikola Ivanović.

Istakao je da je ovo možda i najbitniji prozor.

“Situacija je u prozorima uvijek ista, imamo sedam dana da damo sve od sebe. Ovdje ne dijelimo utakmice po važnosti, mislim da je svaka utakmica jednako bitna i svakoj pristupamo jednako. Njemačka jeste pobijedila Francusku i jeste kvalitetna ekipa i imaju igrače koji su nastupali u Evroligi, ali vjerujem da u oba meča imamo šansu da pobijedimo“, istakao je Ivanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име