jokić

Nikola Jokić, košarkaš Denvera, prisjetio se kako je izgledao njegov prvi trening sa ovom NBA ekipom.

Dugo se priča o tom trenutku, a legenda je glasila da srpski centar nije mogao da uradi nijedan sklek, što je, kaže Nikola istinita priča.

On je u dokumentarcu “Čovjek koji pravi razliku” koji je posvećen Mišku Ražnatoviću, bio gost u drugoj epizodi.

– Dolazim na prvi glavni trening, gledam, svi kucaju ovako, kucaju onako, brzi, lete… Au, bokte, di sam ja doš’o… Idem ja možda kući… Možda sam se uplašio, ali sam shvatio da imam vremena da naučim, da ojačam, da budem možda i brži. Moram da ih usporim, ne mogu sa njima, mnogo su brzi. Bolje neka oni igraju u mom ritmu. To mi je ostalo iz Mege, da ja igram kako meni odgovara, a ne kako oni hoće – rekao je Jokić.

A potom je je pričao i o sklekovima.

– Nisam mogao stvarno nijedan sklek da uradim. Počeo sam sa ženskim i šta sve nisam radio… U Vojvodini sam se povrijedio na prvom treningu, u Megi sam se povrijedio na prvom treningu, u juniorskoj reprezentaciji sam se povrijedio na prvom treningu, i u Americi sam se povrijedio na prvom treningu – zaključio je Nikola Jokić.

Somborac sada očekuje MVP nagradu, a sa Denverom igra u prvom kolu plej-ofa. Trenutno je serija sa Portlandom na 2:2 u pobjedama, a peta utakmica je na programu u noći između utorka i srijede.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име