Nikola Jokić
Izvor: Twitter - Nikola Jokić
Nikola Jokić se nije baš pokazao na 4. utakmici, kada je Denver poražen od LA Lejkersa.

Razlog tome može biti i to da je nad njime zabilježeno previše faulova. Postigao je 16 poena, 7 skokova i 4 asistencije, ali nije bio zadovoljan svojim defanzivnim skokovima.

Skokovi su bili problem, davali smo im prilike za poene iz drugih šansi. Mislim, igrali smo dobru odbranu, ali nijesmo dobro skakali, nijesmo završavali napade dobro. Napravili smo i mnogo faulova, dozvolili smo im mnogo slobodnih bacanja. Odbrana je bila dobra, osim ta dva segmenta – rekao je Jokić nakon utakmice.

Ponovo je centar Denvera imao problema sa ranim faulovima.

Moramo da gradimo naš koš, da se fokusiramo na to ko treba da ide u napad, a ko treba da brani obruč. Suština je da je to napor svih 5 igrača na terenu, timski napor.

Dvajt Hauard je ponovo imao sličnu ulogu i zadatak, ali Jokić se ne osvre na to.

On je radio svoj posao, imao je odličnu prvu četvrtinu, donio im je dobru energiju… Mi smo napravili mnogo jeftinih faulova. Ako treba da napraviš faul, napravi ga, ne daj im da šutiraju… Moramo da budemo pametniji – naglasio je Jokić.

Nagetsi su ponovo u minusu 1-3 u seriji, a u istoj situaciji bili su i u utakmicama protiv Jute i Klipersa, pa su tada uspjeli da preokrenu. Da li će to biti slučaj i u seriji protiv Lejkersa, ostaje da vidimo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име